+40 786 873 996
+40 752 448 374
office@modernaglaf.ro

Despre noi

SC MODERNA GLAF SRL a fost înființată la inițiativa fabricii MODERNA SRO, cea mai mare firmă de logistică de glafuri din Europa Centrală și de Est.

MODERNA SRO operează pe piața Slovaciei din anul 1997. De la inceputul existenței compania se concentrează în special pe producerea și comercializarea glafurilor și accesoriilor pentru uși și ferestre. Pe parcursul anilor mereu și-a modernizat și extins linia de producție, în special în sferea glafurilor din PVC și aluminiu.
În 2009 MODERNA SRO si-a extins activitatea si pe teritoriul Romaniei. Datorită serviciilor de calitate prestate, SC Moderna Glaf SRL se bucură de o rețea de colaboratori mereu în extindere.
“Scopul nostru principal este îmbunaătățirea serviciul pentru clienți la calitatea maxima in orice domeniu. Gama de produse oferite, rapiditate si flexibilitate în livrări, stocuri permanente în depozit, calitatea ambaljului, și eliminarea livrărilor cu defecte…”
Personalul calificat, contextul tehnologic, stocul permanent și calitatea productiei, sunt necesare pentru atingerea acestui scop.

pr3

pr4

pr1

pr2